Welcome to Parets. Així s’anomena el nou programa de visites guiades en anglès que ha enegegat el Servei d’Educació i que està pensat pels estudiants de primer curs d’ESO.

L’església de Sant Esteve, Ca n’Oms, el Pont de la mandra, el Camp de les peces o el parc la Linera seran alguns dels llocs emblemàtics del municipi que podran visitar els escolars.

L’objectiu de les visites, en les que hi participaran prop de 270 alumnes, és que es familiaritzin amb la fonètica anglesa per mitjà de les explicacions d’una monitora. Alhora, aquests itineraris els permetran conèixer el patrimoni artístic i cultural de la vila, la seva història i el seu desenvolupament al llarg dels anys.

Durant el recorregut, a més de passejar pel Barri Antic, els estudiants podran entendre el sentit d’alguns dels topònims més originals i coneixeran dades curioses de Parets. Algunes d’aquestes curiositats seran com ara la data de l’arribada de la llum als carrers, el cotxes que circulaven l’any 1970, quan es va obrir la primera farmàcia o com va néixer el barri de l’Eixample.

La primera visita la van realitzar precisament ahir els alumnes de l’escola Acesco que van fer una sortida des de la plaça de la Vila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram