Recollir aliments i productes d’higiene personal. Aquest és l’objectiu de la Festa Solidària que es durà a terme aquest cap de setmana a Martorelles.

Es tracta un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament i diverses entitats locals que proposa diverses activitats adreçades a tots els públics amb l’objectiu de recollir menjar i productes d’higiène per les persones d’El Rebost Solidari de Martorelles.

ACTIVITATS

Demà, a partir de les 18h, es realitzaran activitats de caire cultural al Celler de la Masia de Carrencà. Entre les propostes destaca la representació de l’obra teatral Sangre Gorda, dels germans Álvarez Quintero, que anirà a càrrec de la Unión Cultural Andaluza.

A més, també s’hi farà un recital de poesia, de la mà dels alumnes del taller de poesia, i l’actuació de l’Escola Orfeònica i del Coro Rociero de la UCA.

Pel que fa a diumenge, la Masia de Carrencà s’omplirà durant el matí d’activitats adreçades al públic infantil i familiar. Xocolatada, tallers, una exhibició de karate o la presentació d’una nova sardana seran les activitats que tancaran la Festa Solidària d’enguany.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram