A partir de l’1 de juny, es posaran en marxa a Sant Fost sis càmeres dissuasives a semàfors i illes de contenidors per tal de millorar la prevenció i el control d’infraccions de trànsit i comportaments incívics.
Es col·locaran 4 càmeres fixes als semàfors de l’avinguda Monturiol, a la cruïlla de Can Calet  i als semàfors de l’avinguda Badalona, tant de baixada com de pujada, per tal de garantir especialment l’entrada i sortida de l’escola Joaquim Abril, el Casal d’Avis i les instal·lacions del pavelló 1.
En aquest primer cas, s’ha prioritzat aquells punts que es consideren particularment sensibles bé per la densitat de trànsit o pel risc per a col·lectius més necessitats de protecció com la gent gran o els nens.
D’altra banda, també hi haurà càmeres mòbils que s’ubicaran en illes de contenidors especialment conflictives, com a suport a la campanya Verd i net, engegada el passat trimestre, o bé en d’altres espais com camins d’accés restringit o al polígon industrial.
Aquest servei el prestarà l’empresa Vial Trànsit Control, adjudicatària del contracte de concessió. El servei inclou també una gestió informatitzada de les infraccions, per elaborar estadístiques que permetin identificar punts conflictius i invertir en seguretat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram