“Simplement he anat a declarar”. L’alcalde de La Llagosta, Alberto López, d’ICV, ha respost amb aquestes paraules a l’atac del PSC del municipi, que demanava a l’alcalde que dimitís acusant-lo d’estar imputat en un procés judicial.

Els socialistes asseguraven que López estava “imputat per un presumpte delicte de prevaricació” per la querella presentada per Geafe, l’empresa que s’encarregava de la gestió del Complex Esportiu Municipal El Turó.

López ha indicat que el consistori “en cap moment ha ocultat que hi ha una querella de Geafe contra regidors i treballadors de l’Ajuntament” però ha assegurat que “quedarà arxivada”.

El batlle considera que “els actuals responsables del PSC de La Llagosta estan actuant amb una absoluta irresponsabilitat i moguts per la ràbia i l’odi”. A més, López ha recordat la mala gestió que va fer Geafe al Complex Esportiu Municipal El Turó que va obligar a l’Ajuntament a fer-se càrrec d’aquesta instal·lació.

El consistori llagostenc ha afegit que sempre ha estat al costat dels empleats que treballaven a El Turó i que s’intenta arribar a un acord “per veure si l’empresa municipal que gestiona la instal·lació es fa càrrec de la seva antiguitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram