Josep Monràs ha rebut tres joves molletans campions d’Espanya en els seus esports. Es tracta d’Isaac Viñuelas, campió aleví de futbol sala, i Ona Fuentes i Clara Musachs, campiones de minibàsquet.

Isaac Viñuelas s’ha proclamat campió d’Espanya de futbol sala en la categoria d’aleví amb només 11 anys. És el primer jugador de la història de la Unió Futbol Sala Mollet en jugar amb la Selecció Espanyola.

Per la seva banda, les molletanes Ona Fuentes i Clara Musachs, jugadores de l’Escola Sant Gervasi, es van proclamar campiones d’Espanya amb la Selecció Catalana de minibàsquet el passat 27 de març.

L’alcalde va voler rebre a l’Ajuntament els joves esportistes per felicitar-los. Monràs va destacar el fet que “sent tan joves ja hagin aconseguit un èxit esportiu tan important i en l’esport que els agrada practicar”. El regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín, que també va ser present a la recepció, posava aquests esportistes com a “referent molt positiu per a tots els joves de Mollet”.

Els tres esportistes es van mostrar molt feliços i amb ganes de continuar competint i aconseguint èxits. Destacaven que l’experiència de participar en competicions tan importants ha estat molt interessant. Tots tres van coincidir que han après molt i la competició els ha fet ser millors persones i es van mostrar amb moltes ganes de continuar treballant dur en el seu esport.

La Unió Futbol Sala Mollet promou aquest esport entre els joves i els seus equips entrenen i competeixen al complex esportiu de Ca n’Arimon. Per altra banda, l’Escola Sant Gervasi es dedica al patinatge i al bàsquet. Es va fundar l’any 1998 i està adreçada principalment als alumnes i exalumnes del centre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram