Els veïns de La Garriga que necessitin anar a comprar un medicament passats dos quarts d’una de la nit ja no ho podran fer. Les quatre farmàcies de la localitat han deixat de fer guàrdies nocturnes després que la Generalitat decidís tancar l’ambulatori entre les 12 de la nit i les 8 del matí.

Els farmacèutics han adaptat així el seu horari al de l’ambulatori, però no tothom ho veu amb bons ulls. Des de l’Ajuntament ja han expressat la seva disconformitat, tant pel que fa al tancament del CAP com per la supressió de les guàrdies de nit a les farmàcies.

Els veïns també estan preocupats per la falta de cobertura mèdica i farmacèutica durant les nits. Denuncien que es queden sense dos serveis bàsics que fins ara havien pogut utilitzar.

L’Ajuntament no descarta que el Departament de Salut es replantegi tornar a obrir l’ambulatori a les nits d’aquí a uns quants mesos, quan hi hagi hagut prou temps per valorar els efectes del tancament.

Si això es produís, possiblement les quatre farmàcies del municipi també es repensarien el fet de poder tornar a obrir a la nit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram