canallada

Una imatge de l’edició de l’any passat. Foto: Josep Cano/Aj. Santa Perpètua

La primera edició del festival Canallada de Santa Perpètua es va celebrar el 12 d’octubre de 2022 i va ser tot un èxit. És per això que aquest any l’Ajuntament ha volgut repetir l’experiència i consolidar aquesta proposta “per a famílies inquietes”, tal com diuen des del consistori. Així, aquest dissabte 8 d’octubre, el parc d’Europa del barri de Mas Costa acollirà la segona edició d’aquesta iniciativa que s’adreça a famílies que volen “crear un món més humanitzat”.

El festival començarà a les onze del matí i s’allargarà fins a les set del vespre, amb activitats de creació i jocs a l’aire lliure, sense oblidar la música ni la gastronomia. A més, l’Ajuntament avança que s’habilitaran “espais de descans i ombra per relaxar-se o per fer la migdiada en família”. Hi haurà, doncs, propostes per a tots els gustos i per a cada moment.

Organitzat pel consistori, el Canallada també compta amb la participació d’entitats locals, comerços i restauració, així com amb la col·laboració de diferents serveis públics.

L’objectiu del festival

La finalitat del festival Canallada és, segons l’Ajuntament, “promoure els hàbits saludables i els valors humans a través de l’esport, les arts, la natura, l’alimentació i la sostenibilitat”. Un objectiu per al qual és clau la implicació de les entitats que oferiran tallers, activitats i oportunitats a les famílies que assisteixin al parc d’Europa dissabte.

Amb tot, a la tarda, el Canallada acollirà la primera Festa de Ball del projecte Bo. Sa. D’aquí, promogut per la Generalitat i en el qual han participat els menjadors de les escoles Santa Perpètua i Bernat de Mogoda. Aquest projecte ha comptat amb artistes com Miki Núñez, Triquell, Suu o Búhos, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram