Peyu

En Peyu en un dels espectacles itinerants. Foto: Vera

El nou operador català de telefonia i Internet Vera i l’humorista Peyu han organitzat conjuntament una actuació que s’anirà fent a diferents municipis catalans cada setmana, i que dimecres arribarà a la plaça de Josep Barangé de Granollers. Es tracta d’un monòleg titulat ‘El venedor amb volant’, que al més pur estil dels venedors ambulants i sobre una furgoneta, despertarà el riure de tots els assistents amb un discurs sobre l’ús que fem de les noves tecnologies. L’acte es farà a les vuit de la tarda.

Segons informen des de Vera, al llarg d’aquests dies l’espectacle ha passat per la Bisbal d’Empordà, Girona, Manresa, Igualada, Vic i Berga. Es tracta d’un número de carrer totalment gratuït que serveix per promocionar el servei.

L’empresa col·labora amb en Peyu des del llançament de la marca el febrer d’aquest any, perquè “representa de manera molt clara la missió de Vera de fer arribar fibra òptica arreu del territori”, detallen des de la companyia. En aquest sentit, asseguren que li fan arribar el seu servei fins a casa seva, a mil metres d’altitud. Per la seva banda, en Peyu destaca que es tracta d’un projecte “transgressor, nou i que mai s’ha fet a Catalunya”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram