Protecció Civil de la Llagosta

L’acte del 40è aniversari de Protecció Civil de la Llagosta. Foto: Aj. la Llagosta

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta va celebrar, dissabte passat, el seu quarantè aniversari en un acte institucional al Centre Cultural. A més de commemorar aquesta efemèride, l’esdeveniment també va servir per nomenar president honorífic de l’entitat un dels seus fundadors, José Muela. I això no va ser tot: diversos voluntaris de l’associació van rebre una distinció per la tasca que van dur a terme durant la pandèmia del coronavirus.

Durant la celebració dels quaranta anys, el president de Protecció Civil de la Llagosta, Manolo Muñoz, va destacar que l’entitat es troba actualment en un moment “dolç i feliç”, en què hi ha un total de deu voluntaris, vuit homes i dues dones. Per la seva banda, l’alcalde llagostenc, Óscar Sierra, va voler remarcar la importància de la feina que fa aquesta associació. “En cada festa que fem, els veïns i veïnes de la Llagosta poden estar tranquils perquè hi són els voluntaris de Protecció Civil”, va dir el batlle, que també va aplaudir la tasca dels voluntaris en els moments dolents.

Una jornada d’aniversari

Més enllà de l’acte institucional, el quarantè aniversari de Protecció Civil va constar d’altres activitats. A les onze del matí del mateix dissabte, hi va haver una exposició de vehicles d’emergència al carrer de l’Estació i, més tard, el parc Popular va ser l’escenari de diverses exhibicions canines.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram