Després d’un any d’investigació, els Mossos d’Esquadra han detingut a quatre persones com les responsables del robatori de maquinària d’obra a Sant Fost.

Els detinguts eren els màxims responsables d’una banda organitzada especialitzada en robatori de maquinària pesada que després venien a Bulgària.

La investigació es va iniciar fa més d’un any quan els Mossos es van percatar de l’augment de robatoris de maquinària d’obra i de retroexcavadores a diversos punts de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els agents sospitaven que els robatoris podien estar relacionats entre ells i es van posar a investigar.

Les primeres informacions van constatar que l’organització estava dividida en dos grups. El primer, instal·lat a Catalunya, s’encarregava de robar les màquines a indrets com Sant Fost, Sant Vicenç dels Horts, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Martorell i Manresa.

D’altra banda, hi havia un segon grup itinerant entre Espanya i Bulgaria, on es dedicaven a vendre tots els aparells que havien robat.

Segons els Mossos d’Esquadra, en tots els casos els camions que transportaven la maquinària pesada han estat interceptats pels agents i el material recuperat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram