Durant la concentració a la plaça de la Vila. Foto: L’Informatiu

Davant l’anunci de la Generalitat de no construir l’Escola Els Aigüerols i de no permetre la matriculació de cap infant al centre a partir del curs 2014-2015, l’AMPA del centre va organitzar el passat dimarts una concentració a la plaça de la Vila.

“Els pares i mares del centre ens sentim enganyats i estafats per la Generalitat i per la titular d’Ensenyament, la senyora Irene Rigau, qui va fer constar per escrit que l’Escola Els Aigüerols es construiria. Han estat quatre anys de mentides i la gestió de la¡ Generalitat no té qualificatius”, apunten des de la comunitat educativa.

Segons els organitzadors, la Generalitat ha deixat als pares, alumnes i mestres en una situació molt complicada. “Les necessitats d’escolarització a Santa Perpètua són reals, patents i evidents i defensarem la continuïtat del centre amb totes les nostres forces.

Per al proper curs escolar 2013-2014 hi ha per escolaritzar un total de 22 germans d’alumnes, 14 per al curs 2014-2015 i 15 per al curs 2015-2016”, afirmen.

Davant la situació, pares i mestres han assegurat que no es rendiran i continuaran amb les mobilitzacions fins que se’ls doni una nova solució. “Exigirem encara amb més determinació la continuïtat de l’escola i la decisió de la Generalitat no ens empetitirà”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram