parades de roses

Les parades de roses i llibres estaran a la plaça de la Vila. Foto: Ajuntament

Parets ha programat, un any més, més d’una vintena d’activitats per a la diada de Sant Jordi. Entre altres, tallers, espectacles i xerrades.

Les primeres propostes començaven a tirar-se endavant ahir als Casals Municipals de Gent Gran. Aquestes s’allargaran fins demà i consisteixen en actuacions musicals, recitals i obsequis de roses i llibres. Un conjunt d’actes que serviran per anar escalfant motors per diumenge, dia de Sant Jordi, quan Parets s’omplirà de les tradicionals parades de flors, llibres i dolços que s’instal·laran a la plaça de la Vila.

Aquest espai també serà l’escenari de les activitats principals de la jornada com la signatura de llibres d’autors locals, els tallers infantils, la presentació de l’Associació Autors de Parets, la taula rodona ‘Vull ser escriptor, ara què?’, organitzada per la mateixa entitat, o el tradicional piromusical de la Bèstia, de la mà de la colla de Diables Parets. Tot plegat per fer gaudir els paretans d’una diada de Sant Jordi plena de propostes, pensades per a totes les edats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram