Ajuntament Granollers

La formació neix de la mà d’alguns exmembres de Junts per Granollers, Centrem i el PDeCAT. Foto: Ajuntament

Granollers comptarà amb un nou partit a les eleccions municipals del maig: Triem Granollers. Una formació que neix de la mà d’alguns exmembres de Junts per Granollers, Centrem i el PDeCAT i que precisament avui ha donat a conèixer a la seva candidata a l’alcaldia.

Aquesta serà l’advocada granollerina i exmilitant de Convergència Democràtica de Catalunya Sònia Gutiérrez. Ara bé, la resta de membres de la llista electoral encara es desconeixen. “En les pròximes setmanes anirem explicant les nostres idees i presentat el nostre equip”, detallen des del partit.

D’altra banda, però, el grup sí que ha avançat algunes de les seves línies de treball. “Volem una ciutat més a prop de les persones, més participativa, més transparent, més neta”, diuen. “Pensem que Granollers necessita una sacsejada, aire fresc, noves maneres de fer les coses i, sobretot, il·lusió i bon govern”, afegeixen. Per això, asseguren que lluitaran per aconseguir representació al consistori, des d’on volen treballar “per millorar la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram