pàrquing

En aquest pàrquing aparquen els autònoms. Foto: Google Maps

“La prohibició del pas de camions per la Ronda Sud i per la carretera del Masnou ens complica molt la vida als transportistes autònoms de Granollers”. Així ho assegura Javier García, que forma part d’aquest gremi. I és que, segons explica, “s’ha mirat només perquè els camions puguin arribar a les empreses”. “Però nosaltres no depenem de cap empresa i no s’ha contemplat que puguem arribar amb normalitat al pàrquing de camions on aparquem els autònoms”, afegeix.

Aquest aparcament està situat a la cantonada entre el Camí Ral i l’Avinguda Europa. “Per entrar-hi has de passar sí o sí per la Ronda o per la carretera del Masnou, ja que està a només deu metres de les dues vies”, explica Julián Requena, que també és transportista. Encara que sí que existeix una ruta alternativa, però que “t’obliga a anar-te’n quasi a Montmeló i fer un trajecte d’uns quants quilòmetres per evitar aquest tram de deu metres”, afegeix. Per això, assegura que se salten la restricció. “És absurd que ens facin perdre 15 minuts per evitar fer un trajecte de 15 segons, ens treu temps i gasolina”, lamenta.

A més, segons explica Felipe Ríos, un altre transportista autònom, la prohibició també els impedeix entrar a la benzinera Repsol del costat del pàrquing i a la Galp de la carretera del Masnou. “Els transportistes les freqüentàvem molt per posar benzina i esmorzar i ara ens han fotut a nosaltres i a aquests negocis també”, comenta. Per això, García pensa que la mesura “és injusta”. “Per un camió que passa per la Ronda passen 20 cotxes i a sobre ens putegen a nosaltres que estem treballant”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram