carretera

Els pisos es faran a davant l’Hospital. Foto: Google Maps

Mollet podria tenir 90 pisos més de lloguer social. En concret, a la ronda dels Pinetons, just davant l’Hospital. I és que als pressupostos de la Generalitat d’aquest 2023 hi ha una partida destinada a la construcció d’aquests habitatges. Un projecte del qual fa anys que se’n parla, ja que havia aparegut en pressupostos anteriors del Govern, i que, de fet, s’incloïa en l’antic Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

“És una bona notícia per a la ciutat”, diuen des de l’Ajuntament a Línia Vallès. I és que, tal com expliquen, es tracta d’un “projecte històric que porta encallat massa temps i que sembla que per fi veurà la llum”. “A més, és una promoció que sempre s’ha volgut dirigir principalment a joves i gent gran”, afegeixen des del consistori. Per això, asseguren que “aquest projecte reforçarà la política d’habitatge que s’està tirant endavant a la ciutat des de fa anys”.

Per la seva banda, però els veïns de la zona s’oposen a la pèrdua d’espais verds que suposarà aixecar aquests edificis. En aquest sentit, Teresa Prades, presidenta de l’Associació de Veïns de Santa Rosa, el barri on es volen construir els pisos, lamenta el pas de la Generalitat. “Que es construeixin habitatges de lloguer social em sembla perfecte, però el que no volem és que es facin en espais verds i, concretament, a tocar d’una zona protegida com els Pinetons”, denuncia. “Hi ha solars buits al centre que es podrien aprofitar per tirar endavant aquest projecte”, afegeix. Però, sigui com sigui, la intenció del Govern és aixecar els pisos als terrenys que l’Incasòl té entre el número 9 i 15 de la ronda dels Pinetons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram