Gitanes Granollers

L’actuació d’ahir va aplegar fins a 144 balladors i balladores. Foto: Ajuntament

La plaça de la Porxada s’omplia de gom a gom ahir al migdia per veure la 15a ballada de Gitanes de Granollers. Una actuació que protagonitzaven fins a 144 balladors i balladores, que celebraven els 15 anys de la colla apropant la cultura i la dansa popular al públic assistent.

“Contents és poc, estem super satisfets”, assegura a Línia Vallès Pere Illa, coordinador de Gitanes. “De fet, ens vam quedar impressionats de la quantitat de gent que hi havia i l’actuació va ser un èxit rotund”, afegeix. Sobretot tenint en compte els 15 anys de trajectòria de la colla, que després de l’actuació feia un dinar de germanor “que va servir per fer molt de caliu”, detalla el coordinador.

En aquest sentit, Illa recorda que tot va començar el 2008 amb 12 parelles. “Aleshores, el que fèiem era un petit acte dins la festa de Carnestoltes”, explica. “Però ara, som un acte imprescindible que dona sortida al Carnestoltes i, a més, som 72 parelles”, afegeix. Una evolució que el coordinador valora “molt positivament” i que el fa sentir “molt orgullós i molt agraït amb totes les parts implicades”.

Precisament per això, Illa reconeix no estar preocupat pel futur de la colla. “Som molts, la majoria de gent que entra són joves i això dona una garantia de relleu”, comenta. Un motiu pel qual el coordinador es mostra esperançat de continuar celebrant “molts anys més” i, a la vegada, consolidant una colla que s’ha convertit en una de les més atractives de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram