Festa Major d’Hivern de Parets

Imatge de la Festa Major d’Hivern de l’any passat. Foto: Ajuntament

La Festa Major d’Hivern ja ha arribat a Parets. I és que precisament avui es donarà el tret de sortida a quatre jornades plenes de propostes i activitats per a tots els públics, per fi amb plena normalitat després que l’edició de l’any passat encara estigués marcada per la pandèmia i es fes amb restriccions i mascaretes.

Tot i que serà una festa marcada pel fred, les baixes temperatures no impediran als paretans sortir al carrer per gaudir dels actes més tradicionals i també de les novetats que inclou el programa. Encara que caldrà esperar fins a aquesta tarda per inaugurar la Festa Major d’Hivern 2023, amb l’acte de les Medalles d’Or.

A partir de demà començarà el gran gruix d’activitats. El matí comptarà amb el Ral·li Fotogràfic, la tronada d’inici de festa, el pilar dels Manyacs, la Trobada de Bestiari Diables i la gran novetat d’enguany: el concurs de cuina de la mongeta paretana, que es farà en el marc de la calçotada popular. Mentre que a la tarda se celebrarà la xocolatada, el correfoc i a la nit el concert d’Hotel Cochambre i DJ Alan. Una primera jornada que continuarà diumenge amb la Trobada i Plantada de Gegants, l’Escalabirres, la ballada de sardanes i la cercavila, entre altres, i dilluns amb el tancament de la festa que comptarà amb activitats infantils, un berenar i una actuació de teatre. Tot plegat mentre en el marc d’aquesta Festa Major, concretament demà i diumenge, se celebrarà el mercat medieval.

Un conjunt de propostes que prometen fer gaudir la ciutadania i les entitats al llarg d’aquests dies en els quals Parets tornarà a omplir-se de cultura, caliu i festa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram