centre de Mollet aquest Nadal

Imatge del centre de Mollet aquest Nadal. Foto: Ajuntament

“La campanya de Nadal a Mollet s’ha tancat amb un gran èxit de participació”. Així ho asseguren des de l’Ajuntament, que ha valorat “molt positivament” el programa d’activitats proposat per a aquestes festes, en el qual ha destacat la iniciativa de la pista de gel, per la qual han passat prop de 9.500 persones, i el Casal de Nadal, del qual han gaudit més de 500 famílies, segons les dades que ha proporcionat el consistori.

“La programació nadalenca ha estat un èxit i la ciutat ha bategat aquests darrers dies”, ha dit l’alcaldessa, Mireia Dionisio, que a la vegada ha explicat que han aconseguit l’objectiu municipal que es van proposar: impulsar “l’activitat comercial” i fer de Mollet “un pol d’atracció per als municipis veïns”. De fet, així ho confirma Lluís Farré, president de l’associació de comerciants Adhec, que assegura a Línia Vallès que no recorda haver vist “tanta gent a la ciutat en molt de temps”.

Tot perquè “aquest any s’han fet moltes coses que han atret gent de tot arreu, que ha gastat diners a la ciutat”, comenta Farré. “Només calia veure els bars del centre, que estaven plens cada dia, i els comerços també”, afegeix. Per això, el molletà assegura que el comerç local ha quedat “molt satisfet”, amb la campanya i la valora com un “èxit total”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram