Si en algun aspecte tenia raó el programa televisiu en el que va debutar David Bustamante era en el “triomf”. El proper divendres 8 de març la veu càntabresa amb més ressò internacional arriba al Teatre Auditori de Granollers on presentarà Mío, el seu setè treball discogràfic.

Serà un concert d’alt voltatge on es combinaran els moments més íntims de la seva carrera, demostrant que és un dels grans baladistes del panorama musical, amb els més desenfrenats.

Un gènere que tot i no ser gaire habitual en Bustamante, l’artista confirma que també sap regnar amb solvència contrastada. Mío, que ja és disc de platí, és l’àlbum que consagra la seva primera dècada de carrera musical.

Bustamante torna amb un so nou i potent, fregant el rock i amb balades romàntiques, una producció a l’alçada d’un repertori molt variat, amb tendresa i elegància, que inclou cançonscom Me salvas, Gritaré, Mío o Como tú, ninguna.

Les entrades ja estan disponibles al web del Teatre i oscil·len entre els vint euros a la Zona B i els 120 euros a la VIP. Aquesta última inclou una trobada amb cocktail amb l’artista, un lot de marxandatge exclusiu, l’etrada a les insta·lacions dues hores abans de l’inici del concert i localitats preferents a les dues primeres files.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram