CRAP

Imatge d’arxiu d’una de les activitats que organitza l’entitat. Foto: CRAP’S

L’entitat CRA’P-Pràctiques de Creació i Recerca Artística, podria estar vivint els seus últims dies, ja que segons expliquen els seus membres en un comunicat, l’arribada de la pandèmia ha fet que, a poc a poc, el model de l’entitat “hagi deixat de ser sostenible”. I és que el seu finançament prové únicament de tres fonts: les quotes dels socis fundadors, les aportacions dels col·laboradors i les activitats de pagament que organitzen.

En aquest sentit, la covid-19 ha fet que les inscripcions a aquestes activitats hagin baixat, fent-los perdre aquesta font d’ingressos que per a l’entitat era essencial. Per això, ara estan fent una crida per aconseguir col·laboradors que puguin fer aportacions que van des dels 5 fins als 15 euros per ajudar a pagar les despeses fixes de la sala. “Si ara som 47, necessitem ser el doble per poder tirar endavant, per fer l’espai sostenible en el temps i per garantir la seva continuïtat més enllà de possibles subvencions i donacions puntuals”, diuen en l’escrit.

Tot plegat, per salvar una entitat que ja té 12 anys de trajectòria i que té l’esperança de continuar celebrant molts aniversaris més i, sobretot, de continuar generant i acollint activitats relacionades amb les arts escèniques en un espai dedicat a “la creació, l’exhibició, la formació i l’intercanvi de coneixements”, conclouen des de CRA’P.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram