urgències hospital Mollet

El conseller Balcells va inaugurar l’espai divendres. Foto: Salut

Les urgències de l’Hospital de Mollet han passat de tenir 1.000 metres quadrats a tenir-ne 1.500. I és que divendres, el conseller de Salut, Manel Balcells, inaugurava l’ampliació de les noves instal·lacions donant així per finalitzades unes obres que començaven al març i que han costat gairebé dos milions d’euros.

En aquest sentit, aquest nou espai de 500 metres quadrats que s’ha aixecat ocupant el que abans era una zona d’aparcament d’ambulàncies, inclou 11 punts d’atenció per a les urgències de menys gravetat, pediatria, traumatologia, cirurgia, pacients crítics i pacients geriàtrics o fràgils. Tot això, juntament amb unes boxes especials per tractar les infeccions respiratòries i un nou servei de diagnòstic per imatge que permetrà fer a les mateixes urgències radiografies, mamografies, ecografies, ressonàncies i altres proves que permeten observar l’interior del cos. Un pas que té per objectiu millorar l’atenció al pacient i que, a banda, ha permès alliberar l’espai on fins ara hi havia les urgències de nivell 1, que es destinarà a altres usos de l’hospital.

Per tot això, des de la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès valoren positivament la reforma. “L’ampliació era necessària i estem contents”, diu Antonio López, portaveu de la plataforma, a Línia Vallès. Ara bé, “si hi ha més espai calen més sanitaris”, afegeix. Per això, aquesta publicació ha traslladat a la Fundació Sanitària Mollet una pregunta en aquesta línia, a la qual han respost dient que s’han incorporat “professionals d’infermeria, auxiliars, treballadors socials, portalliteres, administratius i tècnics de diagnòstic per imatge”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram