Pacte Martorelles

Carrazo i Mill, els líders del PSC i Més Acció per Martorelles. Foto: PSC

Més Acció per Martorelles i el PSC han reeditat l’acord per presentar-se junts a les eleccions municipals del maig de l’any vinent. “La sintonia entre els dos grups és total”, indiquen les dues formacions en un comunicat conjunt.

“Les nostres prioritats coincideixen i estem d’acord en tot allò que afecta el municipi”, explica la socialista Mari Carmen Villarrazo, portaveu del grup. Per la seva banda, Octavi Mill, de Més Acció, coincideix amb Carrazo. “Sempre hem tingut molt bona entesa i hem entès la política de la mateixa manera, de servei públic, d’ajudar en el que calgui els veïns i veïnes del municipi”, afegeix Mill.

Aquesta bona relació va començar el 2015, quan les dues formacions van coincidir al govern municipal. En aquella ocasió liderava el PSC Assumpta Pastor, que va fer tàndem amb Mill, que ja era al consistori. “Els dos vam treballar braç a braç perquè les nostres regidories tenien molts temes en comú; vam compartir moltes coses, tasques de govern importants”, rememora Mill.

D’aquesta manera, PSC i Més Acció volen rivalitzar amb ERC per recuperar el govern al municipi. “Ens sentim forts per anar junts i plantar cara a l’actual govern d’ERC”, comenta Mill, que anirà de número dos de la llista.

Amb tot, els dos polítics coincideixen en opinar que el futur govern del municipi “ha de ser de tots”, i que també “defugi el sectarisme i pensi exclusivament en Martorelles”.

Per altra banda, i seguint amb la política, el partit Units per Martorelles ha decidit no presentar-se a les pròximes eleccions municipals. La seva única regidora, Margarita Casanovas, ha explicat que abandonarà la política en acabar el mandat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram