plaça Gran

L’enquesta sobre el futur de la plaça se celebra dissabte. Foto: Aj. Montmeló

No seran l’Ajuntament o els arquitectes municipals qui decidiran del tot com ha de ser la remodelació de la plaça Gran de Montmeló. Aquest dissabte, tot el veïnat del municipi i especialment aquelles persones que hi viuen a prop, tindran veu i vot sobre com han de ser les obres.

A partir de les 11 del matí, el consistori ha organitzat un taller participatiu a l’espai perquè es puguin determinar les línies mestres de la nova plaça. Serà mitjançant la realització d’enquestes presencials i telemàtiques, entrevistes i activitats enfocades a obtenir aportacions de la ciutadania que es farà la recopilació de les dades. “Un cop recollida la informació hi haurà una fase d’anàlisi per tal que pugui ser interpretada i dibuixada”, afirmen des de l’Ajuntament.

La idea de l’alcalde

Segons va explicar l’alcalde Pere Rodríguez en una entrevista a Vallès Visió el passat 9 de novembre, la jornada d’aquest dissabte ha de servir per definir com es vol integrar aquesta plaça amb la urbanització de la Llosa i com ha de ser la continuïtat de l’espai amb la plaça de la Vila. “Farem una enquesta perquè ens diguin què agrada de la plaça i què no”, va declarar el polític socialista per afegir que més tard es farà un concurs d’idees en el qual intervindran professionals. Amb tot, Rodríguez no va desaprofitar l’oportunitat per expressar quina és la seva visió de com ha de ser la nova plaça i com s’ha d’invertir el mig milió que costaran les obres. L’alcalde va assenyalar que el mur que la delimita amb la rambla ha de modificar-se perquè els dos espais no quedin tan aïllats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram