1904 Granollers

Ernest Casi, forner de 1904. Foto: 1904

A Granollers es fa un dels 100 millors pans de tot l’Estat. En concret, al Forn de Pa Ecològic 1904, que ha estat premiat amb una Estrella de la Ruta del Bon Pa 2022. Un guardó que cada any impulsen les plataformes del sector Panàtics i Pa de Qualitat i que fa estar “molt contents” els treballadors i, en concret, el forner de la fleca, Ernest Casi, ja que han estat escollits entre més de 1.500 establiments.

“Ens sentim molt afortunats i molt agraïts a tota la clientela que dia a dia ajuda a millorar el nostre pa”, diuen des de 1904. Un producte que s’elabora “amb una massa mare sense refinar que reposa 24 hores i que fermenta ben a poc a poc d’un dia per l’altre”, afegeixen. Encara que la seva clau de l’èxit va més enllà i consisteix a fer tot el procés “a mà”, amb “ingredients de proximitat” i sobretot “amb molt de carinyo”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram