Ajuntament de Mollet

Imatge d’arxiu de la façana de l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

Feia vuit anys que Mollet no celebrava un ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat. Però després de la insistència d’ERC Mollet i de Mollet en Comú, que el 28 d’octubre demanaven que es convoqués aquest ple, els partits polítics amb representació al consistori es reunien dijous per debatre com es troba Mollet actualment i quines necessitats té.

En aquest sentit, durant més de quatre hores, els membres del ple van estar posant sobre la taula tant els aspectes en els quals destaca Mollet, com la seva quantitat d’entitats o d’espais naturals, com aquells que cal corregir, com la manca d’habitatge públic, de recursos per a joves o de transparència, entre altres. Encara que els discursos de l’oposició es van centrar, sobretot, a criticar la contaminació, la neteja i el POUM.

Per tot això, Marina Escribano, portaveu dels comuns, demanava “un canvi” per a Mollet i Marta Vilaret, candidata dels republicans, feia un balanç “negatiu de la situació general de la ciutat” i criticava el “projecte caduc del PSC”. Tot plegat mentre, per la seva banda, l’alcaldessa, Mireia Dionisio, deia que “Mollet és una ciutat cinc estrelles”, presumia d’ella i la defensava com una ciutat “social i inclusiva, verda i sostenible, feminista i diversa, viva i plena d’oportunitats”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram