ERC EUiA Mollet

Moment de l’acte, amb López i Vilaret al centre. Foto: Twitter (@sergisuarezm)[/

Ara Mollet ERC i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) aniran junts a les eleccions municipals de Mollet de l’any vinent, en la candidatura encapçalada per la republicana Marta Vilaret. Així ho anunciaven ahir ambdós partits en un acte conjunt. Una coalició que mai abans s’havia donat al municipi i que respon a la necessitat d’unir esforços per aconseguir “el canvi de govern a la ciutat”, deia Vilaret.

En aquest sentit, la republicana destacava que els objectius d’ERC “estan per damunt d’unes sigles” i, per tant, obria la porta a incorporar altres partits o col·lectiu a la candidatura. “Sabem que sols no ens en sortirem, però si anem plegats podem canviar Mollet”, insistia la cap de llista. Tot plegat, en un discurs on aprofitava per criticar el PSC mentre Antonio López, candidat d’EUiA, explicava que el programa que porta ERC a les eleccions és el que els ha animat a unir-se als republicans.

Ara bé, tot i que ambdós partits celebraven aquest pas i feien èmfasi en la bona notícia que significa la coalició, cap dels dos avançava com es concretarà l’acord pel que fa a representativitat a la llista electoral.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram