Avaria Aigua

Imatge d’arxiu de l’avaria de fa uns mesos a la Terra Alta. Foto: Agbar

Al llarg d’aquest any, la xarxa d’aigua està donant “molts” problemes, sobretot en alguns barris de la ciutat. Així ho denunciaven fa uns mesos veïns de Can Gili i la Terra Alta i ara els de l’Hostal i Granollers Nord que, com Robert Iglesias, que viu al carrer Rosselló, denuncien estar “farts” de les avaries i “de no tenir aigua cada dos per tres”.

En aquest cas, les queixes han sorgit després que, aquest cap de setmana, s’hagin produït tres avaries en aquests dos barris. Unes incidències que se sumen a les que hi havia hagut fa mesos en aquesta mateixa zona on, segons informa Agbar, empresa subministradora d’aigua a la ciutat, les canonades estan “molt envellides”. Encara que, segons l’empresa, les avaries també es deuen al “sobtat canvi de temperatures”.

Un fet que ha despertat la indignació de veïns com Iglesias, que lamenta a Línia Vallès que hagin d’estar vivint “amb l’angoixa constant de no saber quan ens tornarem a quedar sense aigua”. Tot plegat mentre Agbar ha instal·lat una canonada provisional a la zona perquè en el cas que hi hagi una altra varia no afecti els veïns i mentre l’empresa ja està treballant per renovar les canonades en aquests barris per acabar definitivament amb el problema.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram