Diada Manyacs

Moment de la diada de diumenge. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

La plaça de la Vila plena de gom a gom, i les ganes i la il·lusió dels Manyacs i dels paretans per veure alçar-se la colla, auguraven que la seva 7a Diada Castellera, que se celebrava ahir, seria tot un èxit. I així va ser perquè van carregar i descarregar tots els castells i pilars que van portar, en companyia dels Castellers de Mollet i dels de Sant Feliu.

En aquest sentit, tant l’alcalde, Francesc Juzgado, com el regidor de Cultura, Francesc de la Torre, reconeixien l’esforç i el carisma de la colla a la vegada que els felicitava i els encoratjava a continuar treballant en aquesta línia. I és que després de dos anys complicats per als de lila, marcats per la pandèmia i la falta de mans, recuperar la diada amb una actuació rodona va ser “molt especial i significatiu”, destacava el president de la colla, Jordi Domènech.

Tot plegat, en una jornada que incloïa una cercavila i un dinar de germanor que van anar precedits de diverses activitats que es feien dissabte, amb l’objectiu d’escalfar motors i aconseguir una diada de deu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram