Castellers Mollet

Imatge de la Diada d’ahir. Foto: Twitter (@aramollet)

Els Castellers de Mollet ho han tornat a fer. I és que després de fer història, fa tan sols un mes, al Concurs de Castells de Tarragona, on van carregar i descarregar el seu primer 4 de 7 amb agulla, han superat la que fins al moment havia estat la seva millor actuació.

Ho feien ahir a la seva 30a Diada Castellera, on van fer un 5 de 7, un 3 de 7 amb agulla i un 4 de 7 amb agulla, a més d’un pilar de 4 caminat des de les escales de l’església i un vano de 5, és a dir, dos pilars de 4 i un de 5 simultanis. Un conjunt de castells que configuren la millor actuació de la colla en els seus 30 anys d’història.

Davant d’aquest èxit, els castellers s’han mostrat molt satisfets i agraïts, a través de les xarxes socials, per tot el suport rebut i per la implicació de la colla. I és que, tal com avançava a Línia Vallès la setmana passada la vicepresidenta dels Castellers de Mollet, Rosalia Arenas, la colla està passant per “molt bon moment”. Un fet que va permetre que ahir fos jornada històrica i plena d’alegria per als de verd claret, que continuen treballant per trencar nous sostres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram