Castellers Mollet

Imatge de la 29a Diada. Foto: Castellers de Mollet

Cada any els Castellers de Mollet esperen la seva Diada amb “ganes, il·lusió, motivació i alegria”. I és que, segons explica a Línia Vallès la vicepresidenta de la colla, Rosalia Arenas, “sempre és un dia molt maco, d’unió, retrobament i germanor”. Ara bé, enguany serà encara més especial, ja que els castellers celebraran aquest cap de setmana la seva 30a Diada, que coincideix amb el “bon moment” pel qual està passant ara mateix la colla, comenta Arenas.

En aquest sentit, tan sols un mes després de fer història al Concurs de Castells de Tarragona, els de verd claret portaran castells “d’alta gamma” a la Diada, com el 3 de 7 amb agulla, el 4 de 7 amb agulla i “potser el 5 de 7”, avança la vicepresidenta. Tot plegat en una actuació que es farà diumenge a les 12 a la plaça Prat de la Riba i on els molletans estaran acompanyats de la Colla Castellera Jove de Barcelona i dels Castellers de Caldes.

Tot i això, la colla va començar ahir els assajos especials per a la Diada, que continuaran demà amb l’assaig de “camises molones“, on els castellers portaran camises cridaneres en comptes de les habituals, i també divendres, amb un assaig que comptarà amb un animador. Mentre que dissabte, vigília de la gran jornada, també serà un dia “entranyable”, diu Arenas, ja que hi haurà tallers per a infants, faran una petita actuació amb els Manyacs de Parets i els Castellers de Montcada i acabaran la nit amb una disco mòbil.

Tot plegat, per fer d’aquesta 30a Diada una jornada històrica i “rodona” que comptarà “amb moltes mans i moltes camises, imprescindibles per tirar endavant els castells que estem fent, que per a nosaltres són un sostre”, conclou la vicepresidenta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram