Camp futbol Mollet

Els lladres han fet aquest forat al club, per on han entrat a robar. Foto: Twitter (@CFMolletUE)

Tot apuntava que avui seria un dilluns normal per als treballadors del Club Futbol Mollet UE, però no ha estat pas així. I és que, a les 6 del matí, quan el conserge ha obert les instal·lacions, s’ha trobat amb una sorpresa: una paret de maons rebentada, fruit d’un robatori.

Tot i que encara s’estan investigant els fets, els Mossos d’Esquadra han determinat que els lladres s’haurien endut dos ordinadors i uns 400 euros en metàl·lic de la caixa registradora del bar, ja que la paret rebentada dona accés a la zona d’oficines i al bar.

Una notícia que el club lamenta i que els ha portat a pronunciar-se a les xarxes socials, on asseguren que es troben “consternats per aquest succés” i que estan col·laborant amb els agents de seguretat “perquè tot torni, el més aviat possible, a la normalitat”.

Intent de robatori a l’Escola Joan Abelló

D’altra banda, aquesta nit també han intentat robar a l’Escola Joan Abelló, després que els mateixos lladres haguessin entrat al centre saltant una tanca del recinte que es troba molt a prop del camp de futbol.

Segons han informat els Mossos, han trencat un vidre, han arrencat l’alarma, s’han dirigit a secretaria, on han trencat la porta, i han destrossat part del mobiliari de l’escola. Tot i això, no han arribat a endur-se res, ja que l’alarma ha sonat igualment i els autors han hagut de fugir del lloc dels fets.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram