cicle cinema Parets

Imatge d’arxiu d’una edició anterior del cicle de cinema. Foto: Ajuntament

El teatre Can Rajoler tornarà a convertir-se en l’escenari del cicle de cinema solidari La mirada dels altres, que enguany arriba a la seva 15a edició amb dues pel·lícules i una exposició relacionades, com cada any, amb la vida, les experiències i la mirada de les persones migrants. Tot per sensibilitzar sobre aquest tema.

Aquesta mateixa tarda, l’exitós film de la molletana Neus Ballús, Sis dies corrents, es projectarà per fer reflexionar els assistents sobre els prejudicis i els estereotips que existeixen en el món laboral cap als migrants i també a l’hora de relacionar-se. Mentre que divendres que ve, la pel·lícula Historia de amor y deseo, de Leyla Bouzid, relatarà les dificultats que també té aquest col·lectiu per viure una història d’amor amb algú d’un país diferent del seu.

Dos films que es complementaran amb l’exposició fotogràfica 15 anys acollint i compartint, que es podrà veure a partir de demà i fins a l’1 de novembre i que mostrarà imatges de diferents activitats programades pel Servei d’Acollida al llarg dels darrers quinze anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram