La Delegació d’Hisenda ha retornat a la societat mercantil municipal –Les Franqueses Entorn Verd SA- el deute d’IVA que mantenia de la declaració corresponent a l’exercici de l’any 2011 i que pujava a un total d’1.286.632 euros. El deute corresponia a l’excés d’IVA ingressat per la societat i ha comportat greus tensions de tresoreria per a la societat municipal.

Donat l’elevat import reclamat a Hisenda, el Servei de Gestió Tributària va demanar a Entorn Verd tot un seguit de documentació, com ara Llibres de registre de Factures Emeses i Rebudes, Llibre de Registre d’Inversions així com la justificació de les operacions realitzades, les quals van ser aportades dins de termini sol·licitat sent totes elles conformes. Per aquest motiu, ha estat correcta la devolució a favor de la societat municipal.

AMB INTERESSOS

A part de l’ingrés de l’import reclamat que suma un total de 1.269.463 euros, la Delegació d’Hisenda també ha ingressat, per altra banda, 17.168 euros, en concepte d’interessos de demora pel retard que ha suposat l’esmentat pagament

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram