ASIC

Membres del govern i de l’ASIC, diumenge. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Fa quatre anys, quan l’Associació de Comerciants de Parets es desintegrava per la manca de voluntat de col·laboració i d’implicació, semblava impossible que l’entitat tornés a funcionar. Però després de mesos de treball i de diverses trobades entre els membres de l’Ajuntament i els propietaris dels comerços locals, ha renascut el que molts donaven per mort. I és que diumenge, en el marc de la iniciativa Posa’t Guap@, que donava visibilitat al comerç local, es presentava de manera oficial la nova Associació de Serveis i Comerços (ASIC).

“Estem molt contents perquè hem agafat una associació que portava anys en pausa, l’hem reactivat i hem tingut una resposta molt bona dels comerços amb la seva col·laboració”, deia el president de l’ASIC, Ivan Ribera, que presentava diumenge el nou web de l’entitat i anunciava que pròximament presentaran els seus perfils a les xarxes socials. Un pas que els permetrà donar-se a conéixer, sumar actors i ampliar les seves vendes.

En aquest sentit, des del web de l’associació recorden que es tracta d’un “projecte ambiciós” que té com a objectiu “dinamitzar la cooperació del sector en benefici de tots i també del municipi”. Una meta que el govern valora molt positivament, ja que, tal com deia l’alcalde, Francesc Juzgado, que felicitava i encoratjava la nova junta, “és molt bo que el comerç torni a estar unit”.

Tot plegat, en un moment en el qual “cada cop són més els locals comercials que hi ha buits al carrer Major i el nombre d’establiments que canvien la seva ubicació o bé tanquen les seves portes“, diu el portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, a Twitter. I és que, segons denuncia, “el comerç del Barri Antic fa molt temps que està en crisi”. D’aquí la importància que reneixi l’ASIC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram