Can Besora

El gimnàs té diversos vidres trencats. Foto: Twitter (@LaPublicaMollet)

Les famílies de l’escola Can Besora de Mollet estan molestes. I és que, segons denuncien a Twitter, “des del curs passat hi ha problemes d’infiltracions d’aigua” al gimnàs que ara s’estan intensificant amb els forts episodis de pluja. Un fet que també estaria fent malbé el material de l’espai, que també funciona com a sala d’actes.

En aquest sentit, el regidor d’Educació, Raúl Broto, ha dit que “és un tema complicat”. “Fa dues setmanes vam fer una actuació d’emergència per a millorar els canals, però està previst fer una actuació més contundent que arregli el problema de goteres el més aviat possible”, ha respost a les famílies. Ara bé, el regidor adverteix que aquesta solució podria no arribar fins al Nadal.

Segons deia la portaveu d’ERC, Marta Vilaret, al darrer ple, aquesta qüestió posa de manifest que “fa molts anys que la inversió que es dedica al manteniment de les escoles és insuficient”. Un fet que se suma a una segona denúncia de les famílies, que estan preocupades per “el perill” que suposa que hi hagi diversos vidres del gimnàs trencats, encara que, segons Broto, aquest problema se solucionarà “els propers dies“, ja que els vidres nous estan demanats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram