Manel Balcells

Manel Balcells. Foto: Govern

El granollerí Manel Balcells substituirà Josep Maria Argimon com a conseller al capdavant del Departament de Salut. L’actual director del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya agafarà el relleu després de la renúncia d’Argimon derivada del trencament de l’executiu entre ERC i Junts.

El nou conseller és considerat un dels impulsors de la medicina de l’esport a Catalunya. De fet, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UAB, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i en Medicina de l’Educació Física i l’Esport, i ha estat director mèdic de l’hospital de Granollers. Tot això, juntament amb la seva trajectòria política, ja que Balcells va liderar el projecte d’ERC a Granollers i va ser regidor de l’Ajuntament entre 1995 i 2001, on va ser primer tinent d’alcalde responsable de Salut i Benestar Social.

Una extensa carrera professional que, als seus 64 anys, continuarà allargant, a l’espera que demà assumeixi el càrrec oficialment juntament amb la resta de consellers, en un acte previ a la primera reunió del nou executiu d’ERC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram