L’Ajuntament de Santa Perpètua invertirà 216.788,37 euros en l’asfaltat d’una vintena de carrers dels que es troben enmésmal estat de la localitat. El pla demillora del consistori perpetuenc incidirà en onze carrers del barri de La Florida, dos de la Creueta i set de Centre Vila.

L’Ajuntament porta a terme des de fa anys una acció de reposició i millora de l’asfalt en els carrers en més mal estat de la xarxa viaria urbana i aquest és un projectemés dins d’aquesta voluntat de millorar l’estat del municipi.

El regidor d’Urbanisme al consistori, JoanMestres, ha anunciat que properament també es substituiran una quinzena de pals per millorar la xarxa telefònica al barri de La Florida i ha avançat que els propers programes d’inversions preveuen la retirada de nous pals.

CAMPANYA DE PODA

Una altra de les actuacions que està duent a terme el consistori per millorar l’aspecte de Santa Perpètua serà una campanya de poda que enguany preveu l’actuació al 65% dels arbres de la localitat, un total de 3.445.

Els ServeisMunicipals de Jardinería de l’Ajuntament van començar la campanya de formació de l’arbrat el dia 2 de novembre i es perllongarà durant Quatre mesos.

Coma actuació prèvia d’aquesta nova temporada de poda, s’ha realitzat una acció puntual al camí del Cementiri i als seus accesos amb la finalitat que l’espai estigués arreglat per al dia de Tots Sants, segons han explicat des del servei municipal.

La campanya s’ha iniciat a la plaça del Mercat i als seus voltants i continuarà per la Rambla, el passeig de la Florida i l’avinguda Quatre. Es comença per aquestes vies per permetre la instal·lació dels llums de Nadal en aquests carrers.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram