Desnonament Granollers

Una cinquantena de persones es concentraven per evitar el desnonament. Foto: PAH Granollers

Ahir, la Malika i la seva família van ser desnonats del pis on vivien des de feia vint anys, a la plaça del Lledoner, a Granollers. Tot i que una cinquantena de persones es concentrava per evitar el desnonament, finalment es va acabar fent efectiu.

Quatre furgonetes de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra van intervenir per executar el desnonament. Ara bé, per fer-ho van haver de retirar, a la força, totes les persones que es mobilitzaven i bloquejaven la porta de l’edifici.

Un cop executat i amb la Malika, els seus dos fills i el seu net fora de l’habitatge, diversos membres de la PAH Granollers van anar als Serveis Socials a demanar una solució. I és que, segons la plataforma, la família complia els requisits de vulnerabilitat perquè s’apliqués la moratòria aprovada fins al 31 de desembre.

Una situació que ha aixecat polèmica i la indignació de la PAH, que lamenta que es vagin “acumulant casos de famílies anxovades en habitacions rellogades i hotels o pensions”, en comptes d’oferir-los alternatives residencials reals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram