escola infermeria

Així serà el nou edifici. Foto: Fundació Sanitària Mollet

El futur edifici que acollirà l’escola d’infermeria tindrà 4.000 metres quadrats i comptarà amb un auditori, amb el centre educatiu en si mateix (associat a la Universitat de Barcelona i a l’Hospital Sant Joan de Déu) i amb l’àrea administrativa de l’Hospital de Mollet, que es traslladarà a aquest espai.

Així ho concretava el regidor de Gestió Urbanística, Juan Torrecilla, al ple de dilluns. I és que durant aquesta jornada es va aprovar provisionalment, amb les abstencions d’ERC i Mollet en Comú, el pla urbanístic que ha de fer realitat aquest nou edifici.

Segons Torrecilla, amb aquest pas “Mollet es convertirà punt de referència formatiu a nivell sanitari”, la ciutadania es podrà beneficiar de l’auditori i de la biblioteca de l’escola, i a l’espai que deixaran lliures les oficines de l’hospital “es farà un institut oncohematològic per tractar millor els pacients amb càncer”. Un conjunt de beneficis que van fer que el punt tirés endavant, a l’espera que s’aprovi definitivament.

Buzón deixa el càrrec

D’altra banda, el regidor de Podem Xavier Buzón va viure el seu darrer ple en renunciar al seu càrrec per motius personals, després de set anys a l’Ajuntament. “Ha estat un honor formar part del govern de la meva ciutat i aportar la meva feina i les meves idees”, deia agraït.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram