Salut Mental

Els usuaris del Club faran una exposició de pintura. Foto: Club Social La Llum

Si alguna cosa bona ha tingut la pandèmia, ha estat la importància que ha adquirit la salut mental des de llavors. Cada vegada es donen més eines per combatre l’estrès, la depressió o l’ansietat, se sent parlar més del benestar emocional… Per això, Parets es bolcarà en celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, que és el pròxim 10 d’octubre, i ho farà amb un programa d’activitats que comencen divendres.

Tal com expliquen des de l’Ajuntament, l’objectiu d’aquesta jornada “és sensibilitzar a la població”, i quina millor manera de fer-ho que donant veu i protagonisme a les persones amb problemes de salut mental, que divendres inauguraran l’exposició de pintura Ments Creatives a Can Rajoler. Una mostra realitzada pel Club Social La Llum de la Fundació Sanitària Mollet, amb la col·laboració de la Taula Vallesana de Salut Mental.

Aquest primer punt del programa es complementarà amb l’exposició de llibres sobre salut mental que hi haurà a les biblioteques Can Rajoler i Can Butjosa del 3 al 15 d’octubre, amb els tallers d’entrenament en benestar emocional que es faran tots els dissabtes d’octubre al CAP i amb l’hora del conte sobre salut mental del dia 6. Un conjunt de propostes que s’estructuren al voltant del dia 10, que serà quan es farà un programa en directe a la ràdio municipal amb usuaris del Club Social La Llum, una entrevista a Sonia Palacios, referent de benestar emocional del CAP, i la lectura d’un manifest institucional.

Tot plegat, per recordar que qualsevol persona, en qualsevol moment de la seva vida, pot patir problemes de salut mental i que això no és res estrany ni de què avergonyir-se.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram