associacio comerciants

Acte de presentació del Posa’t guap@. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

El 9 d’octubre serà una data especial per a Parets. I és que al llarg d’aquesta jornada es presentarà la nova Associació de Comerciants de Parets (ASIC). Una entitat que torna a posar-se en marxa, després que el 2018 es desintegrés, i que “és molt necessària al municipi”, afirma l’alcalde, Francesc Juzgado.

La presentació estarà emmarcada en la jornada Posa’t guap@. Una nova iniciativa que es farà per reactivar el comerç local, cohesionar-lo i fer-lo més atractiu. En concret, promocionant els establiments que tenen una activitat relacionada amb la imatge personal: perruqueria, roba, dietètica, gimnàs, estètica i dentista, entre altres. Els tipus de locals i comerços que són majoritaris al municipi.

En aquesta línia, durant el dia 9 hi haurà estands on aquests comerços podran mostrar els seus productes i serveis, però també tota una programació plena d’actes. Entre ells, per exemple, espectacles, tallers, exhibicions o xerrades. Tot plegat, en una jornada que, segons la regidora de Comerç i Consum, O’hara Valdivia, serà “un punt de trobada que donarà resposta a les necessitats dels comerços”, que des de fa temps estan treballant conjuntament amb l’Ajuntament, a través de les trobades de Cafè Comerç, per recuperar l’associació.

Segons comentava Valdivia en la presentació del Posa’t guap@, el retorn de l’ASIC és “una aposta molt il·lusionant”. I és que després de quatre anys treballant per separat, per fi els comerciants tornaran a mirar per un objectiu comú: el de reimpulsar l’activitat econòmica de cada establiment i la del municipi, proposant més iniciatives, més actes i més jornades com aquesta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram