POUM Mollet

Imatge d’arxiu de la manifestació contra el POUM del novembre. Foto: Arxiu

La Federació d’Associacions Veïnals de Mollet (FAAVM) engegarà, a partir del 8 d’octubre, un procés participatiu per elaborar un POUM alternatiu a l’actual. Una iniciativa que portarà el nom de Quin Mollet volem? i que pretén crear un document que reculli les opinions de tots els molletans.

Així ho explicava la FAAVM ahir en una roda de premsa on parlava del POUM actual com un document “insuficient” i “opac”. I és que, segons Teresa Prades, presidenta de l’entitat, “la gent no té ni idea que s’ha fet un nou POUM, no sap com afectarà casa seva ni que suposarà construir més de dos mil habitatges”. Una mostra que el document aprovat “no va ser participat, consensuat ni transparent”, afegia.

En aquest sentit, la FAAVM organitzarà una dotzena de sessions que comptaran amb la participació dels veïns, però també d’experts en temes com l’habitatge o el medi ambient. Tot plegat, amb la intenció d’entregar el document que sorgeixi d’aquestes trobades a tots els regidors abans de les eleccions municipals de l’any que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram