Fira Artesans Mollet

Imatge de l’edició de l’any passat. Foto: Ajuntament

Els carrers del centre de Mollet tornaran a omplir-se de parades amb figures de ceràmica i de porcellana, amb objectes de fusta o amb joieria feta a mà, entre d’altres. I és que aquest cap de setmana se celebrarà la Fira d’Artesans de Mollet, una de les més visitades i prestigioses de Catalunya que enguany arriba a la seva 38 edició, amb més de 80 estands.

La inauguració serà divendres, a les set de la tarda, al Centre Cultural La Marineta, amb l’exposició Babel. Una mostra de pintures a l’oli de Josep Nogué, autor de la imatge de la Fira d’Artesans 2022, que els molletans podran visitar abans de sopar la tradicional llesca de pa amb sardines a la plaça de l’Artesania, l’escenari de la Sardinada. L’acte que cada any enceta el programa d’activitats que giren al voltant de la fira i que enguany inclourà tallers, actuacions, música, cultura popular i més.

Tot plegat, al llarg d’un cap de setmana on els veritables protagonistes seran els artesans, que convertiran Mollet en l’epicentre de l’artesania catalana durant tres dies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram