Neteja Granollers

Granollers millora el servei de neteja i recollida de residus. Foto: Talher

Avui, l’Ajuntament de Granollers ha presentat les millores que inclou el nou contracte de recollida de residus i neteja viària de la ciutat, que ha entrat en vigor aquest setembre i que permetrà incrementar la cobertura del servei de neteja en un 16% i posarà en marxa dos serveis nous: un relatiu al mobiliari urbà i un per a la retirada de grafits.

Amb una taxa actual del 40,67% de recollida selectiva, amb el nou servei preveu tenir la capacitat d’arribar al 60% el 2030. De fet, per aconseguir-ho, s’ampliarà el porta a porta a totes les zones comercials i als grans productors.

A més, s’implantarà un servei per a l’oli domèstic usat, instal·lant contenidors específics a diferents equipaments municipals, i un altre de voluminosos, que abans requeria una cita prèvia i ara passarà a ser una recollida per barris.

Tot plegat, amb un nou sistema que pretén ser més accessible per a la ciutadania, més efectiu, amb més hores de servei i amb més vehicles elèctrics per preparar la implantació del pagament per generació de residus el 2024.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram