Més d’un centenar de persones van seguir divendres passat la cercavila reivindicativa que va concloure amb una xocolatada, per tal de mostrar el rebuig a les continuades retallades en el sector de l’educació.

Segons ha explicat a Línia Vallès Carles Serra, membre de l’Assemblea de Mestres del Vallès Oriental, el principal motiu de la protesta és que “les retallades en educació es basen en critèris purament econòmics”. El docent afegeix, a més, que la protesta és necessària sinó “no farem res”.

En aquest sentit Serra considera realment positiva la reacció del Departament d’Ensenyament quan la setmana passada van substituir una professora en baixa a l’Escola Mestres Montaña després de la protesta del grup de pares de l’aula afectada.

Tot i així el mestre de secundària afirma que “semba que les administracions siguin més sensibles a les protestes dels progenitors que no pas del professorat”. A hores d’ara tot apunta a que l’esmentat Departament està considerant modificacions a la mesura sobre les substitucions de mestres després de deu dies de baixa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram