Sumem Esquerres

D’esquerra a dreta, C. Garcia, G. Garcia i R. Martí. Foto: Sumem Esquerres

Sumem Esquerres ja és un partit polític. I és que fins ara, el grup només era una coalició que naixia de la unió entre Podem, Catalunya en Comú, Nova Oposició Per Parets (NOPP) i Moviment d’Esquerres (MES). Encara que el gener de l’any passat, amb la moció de censura al govern de Jordi Seguer, els dos primers partits es van desvincular de la coalició.

L’objectiu de conformar-se com a partit és poder presentar-se a les eleccions municipals de l’any que ve com un grup més consolidat. Tot i que encara han de decidir els òrgans del partit i també el candidat o candidata, ja que l’actual, Casandra Garcia, encara no s’ha pronunciat al respecte i podrien ocupar el seu càrrec Rosa Martí, que havia liderat NOPP, o Gemma Garcia, de MES.

Tot plegat, amb la mirada posada en superar els resultats de les eleccions anteriors, on cal recordar que Sumem Esquerres va donar suport a ERC, amb qui van ser socis de govern, fins que van presentar la moció que feia fora a Seguer, juntament amb el PSC, amb qui ara governen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram