Can Vila

Imatge d’arxiu de Can Vila, amb els mòduls antics a la dreta. Foto: Ajuntament

Dilluns, els alumnes de l’escola d’educació especial Can Vila començaran el curs i ho faran sense els dos mòduls nous, que han de donar cabuda a uns 70 joves. I és que, tot i que en un principi es calculava que les obres acabarien la setmana que ve i per això es va endarrerir l’inici de curs, la realitat és una altra.

Segons ha comunicat el regidor d’Educació, Raúl Broto, a les famílies, el primer mòdul no es podrà fer servir fins a principis d’octubre i el segon fins a finals del mateix mes. Tot perquè s’ha endarrerit l’entrega dels mòduls i perquè les pluges que van caure a finals d’agost van endarrerir els treballs, que continuaran en paral·lel a les classes, obligant a utilitzar espais comuns com a aula.

Així doncs, des de dilluns sis grups s’instal·laran al menjador, de manera que els alumnes hauran de dinar a la seva respectiva aula, i d’altres a sales com la de fisioteràpia o logopèdia. Un fet que els obligarà a perdre aquests serveis durant unes setmanes, però que segons Amador Rincón, president de l’AMPA, “és la millor de les solucions possibles”.

En aquest sentit, Rincón explica a Línia Vallès que, tot i el retard, les famílies estan contentes perquè volien, per sobre de tot, que no es desplacés als alumnes. “Ara bé, el que no volem és que l’obra s’endarrereixi més enllà de l’octubre”, comenta el president, que diu que només pot parlar bé de l’actuació de l’Ajuntament “perquè han sigut transparents en tot moment i han treballat en un temps rècord i en un mes difícil com és l’agost”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram