Dionisio i Morral

Dionisio i Morral en la reunió de dimarts a l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

Ahir, el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, visitava Mollet. No casualment, sinó per reunir-se amb l’alcaldessa, Mireia Dionisio, i escoltar les preocupacions i reclamacions que l’Ajuntament té en relació amb aquells serveis i qüestions locals que són competència del Govern.

Segons informen des del consistori, els principals temes debatuts van ser tres: la situació de Can Vila, ja que encara cal definir de qui és competència fer-se càrrec de l’obra, el deute pendent que la Generalitat té amb l’Ajuntament per la prestació de serveis, i la possibilitat de reduir la velocitat i d’instal·lar pantalles acústiques al tram de la C-17 i de l’AP-7 que passa per Mollet. Tot això, juntament amb la necessitat de tenir més habitatge de protecció oficial i més oferta de places públiques a les residències.

Un conjunt de propostes que Morral va escoltar, amb el compromís “d’enfortir els ponts de col·laboració entre les dues administracions i traslladar als departaments competents les demandes i reclamacions”, va dir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram