Festa Major Parets

Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Parets ha tornat a viure una Festa Major com les de sempre, amb els carrers, les places i els parcs tan plens com abans de la pandèmia. Quatre jornades amb centenars d’activitats que han fet que l’edició d’enguany hagi estat “tot un èxit”, segons valoren des de l’Ajuntament.

“Hem tornat a la normalitat i això ens ha permès celebrar una Festa Major com estàvem acostumats, tot i que amb més ganes per part de la gent”, ha assegurat l’alcalde, Francesc Juzgado. I és que, a banda d’apostar fort per una programació que ha inclòs artistes com Els Catarres, El Pot Petit, Manel Fuentes i l’actor Joan Pera, hi ha hagut “actes per a totes les edats, des del més petit fins als més grans, repartits en tres escenaris”, ha afegit Juzgado.

Entre les novetats d’aquesta Festa Major, han destacat les dues obres de teatre documental Veus de Parets, juntament amb l’espectacle projectat de Vídeo Art 3D i la incorporació del Festival Parc de la Linera. Tot això i també les activitats emmarcades en la celebració del 25è aniversari del Centre Cultural Can Rajoler. Encara que els actes que més públic han atret han estat els relacionats amb 27a Festa de la Pedra del Diable, el correfoc i els concerts.

Un conjunt de propostes multitudinàries que han portat al regidor de Cultura, Francesc de la Torre, a agrair l’esforç i les ganes que han posat “tots els que han fet possible que durant uns dies ens oblidem dels problemes del nostre dia a dia i gaudim en bona companyia de la nostra cultura amb la nostra gent, amics i família”, ha dit. Tot plegat en una Festa Major que “ha estat espectacular” i que ha comptat “amb una programació molt completa i variada”, ha conclòs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram