Festa Major Gallecs

Imatge d’arxiu d’una Festa Major de Gallecs. Foto: Twitter (molletvalles)

Demà, donarà el tret de sortida la Festa Major de Gallecs, que s’allargarà fins diumenge amb una desena d’activitats programades. Un esdeveniment que Mollet no celebrava amb normalitat des d’abans de la pandèmia i que per fi tornarà a omplir l’Espai Rural de Gallecs i els seus voltants com ho feia abans.

L’ambient habitual ja es començarà a veure demà a la tarda amb el concurs de truites fetes amb ous de gallines en llibertat i amb el bingo musical. Encara que divendres al vespre s’espera un dels plats forts de la festa: el Festival Salvem Gallecs 2022. Una iniciativa per reivindicar la conservació de l’espai a través de la música, precedida pel sopar solidari de la PAH. Mentre que dissabte hi haurà una festa de l’escuma, una xocolatada freda, un sopar de germanor i més música, i diumenge clourà el programa amb una diada castellera i un grup d’havaneres.

Tot plegat de la mà de l’Associació de Veïns de l’Espai Rural de Gallecs, que continua treballant per mantenir l’essència d’aquest indret tan important de Mollet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram